STAD - TOUR - SPORT - DRIEWIELER - KIND - JEUGD - OMBOUW - E-BIKE - MTB ATB - RACE - BAKFIETS - ZIJWIELEN VOLWASSENEN - VOUWFIETS

Onze Fietsmerken

Van alle onderstaande merken hebben we tevens regelmatig gebruikte (e-bike) modellen in de winkel beschikbaar.

        

 

Winnaar van DE TELEGRAAF / FIETSERSBOND E-bikeTEST 2016

 

 TOEKOMST HEEFT HERKOMST NODIG

Vooruitgang "Made in Germany" sinds 1919: Kalkhoff is erin geslaagd elk jaar opnieuw vooruit te lopen op nieuwe trends en doorslaggevende innovaties op de markt te introduceren. Ontwikkeld, getest en gefabriceerd in Duitsland. Dankzij de combinatie van traditionele waarden en moderne technologieën kunnen wij voor iedereen een perfecte fiets aanbieden.

HISTORIE

Kalkhoff kijkt terug op een lange historie. Sinds meer dan 90 jaar worden onder de merknaam Kalkhoff fietsen geproduceerd en verkocht. 

KWALITEIT

Heinrich Kalkhoff schreef mee aan de eerste DIN-norm voor fietsen: DIN 79100. Het eerste eigen testcentrum werd al in 1970 gebouwd. Het beschikt tegenwoordig over de volgende faciliteiten: 30 testmachines op een controleafdeling van 400 m². 

PRODUCTIE

Van het idee, via de ontwikkeling tot aan de productie ter plaatse: zo ontstaat een Kalkhoff-fiets "Made in Germany". 

Overall winnaar van de telegraaf / fietsersbond e-bike test 2016, plus winnaar in de categorie 2000 - 2500,- euro

Kalkhoff Tasman Benelux van 2399 euro

Beoordeling testrijders 8,3

De testers vonden het rijgedrag, stabiliteit en het comfort van de fiets zeer goed. De ondersteuning werd hoog gewaardeerd. Wel vonden ze die bij de start soms te fel.
Eindconclusie: Fiets scoort op alle punten goed! Door de zeer goede rijeigenschappen, goede ondersteuning, goede remmen, de ruime lage instap, hoge beoordeling en scherpe prijs de overall winnaar van de test!


Winnaar van de telegraaf / fietsersbond e-bike test 2017; winnaar in de categorie boven 2500,- euro

 

KALKHOFF SELECT S8 

(SELECT leverbaar vanaf 2.599,-)

Prijs €2999,- Gewicht testfiets met accu 25,9 kg (= licht), accu 3,3 kg. 

Accu : Getest met accu van 615 Wh.

Actieradius op het zware testparcours is zeer goed: 66 km (met dan nog 35% in de accu!) = 16,5 km/100 Wh. Accu achter de zitbuis. 

Uniek: Kalkhoff gebruikt een eigen grote accu in combinatie met Shimano Steps middenmotor! Laadsnelheid: 160 Watt (= snel) 

Display : Makkelijk afneembaar en goed afleesbaar display in het midden van het stuur en bediening links bij het handvat. Informatie wat onhandig verdeeld over veel menu’s. 

Ondersteuning : De fiets is voorzien Shimano Steps middenmotor. De ondersteuning (met krachtsensor) is vloeiend en onder alle omstandigheden goed. Motor licht hoorbaar. 

Overige punten : Fiets afgemonteerd met Nexus8 versnellingsnaaf, hydraulische velgremmen, goede koplamp en goed verende voorvork. Instap had wat ruimer gemogen. Geen dichte kettingkast maar alleen een kettingscherm. 

Beoordeling testrijders : 7,9 Een hoge waardering van de testers vanwege het goede rijgedrag en goede ondersteuning. 

Eindconclusie : Zeer goed rijdende, comfortabele fiets met goede ondersteuning. Vanwege hoge actieradius, lage gewicht en hoge beoordeling van de testers. Winnaar in de categorie boven €2500. Source: Kalkhoff en De Telegraaf


E-bike test 2018 - Kalkhoff Jubilee Move i7

Kampioen mei 2018

Winnaar als VOORDELIGE KEUS en NR.2 van de test


De elektrische fiets is razend populair. In 2018 test ANWB 20 elektrische toerfietsen met middenmotor. Dit is het zeer goede testresultaat van de Kalkhoff Jubilee Move i7. En dat voor een modeljaar 2019 prijs van 1.945,- met middenmotor.

In modellenjaar 2019 als naam omgedoopt in Agattu 1.i Move.

Pointer RijwielenUw fiets, dat is iets heel persoonlijks. Type fiets, kleur, comfort, onderdelen, accessoires. Allemaal aspecten die samen zorgen dat een fiets ook echt ùw fiets wordt. Pointer - alleen verkrijgbaar bij de fietsenvakman - is een prima startpunt voor uw zoektocht naar een nieuwe tweewieler.

KWALITEIT OP ZIJN MOOIST

Met Pointer kiest u voor eerlijke kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Pointer heeft bovendien fietsen die helemaal van deze tijd zijn. Eigenzinnige modellen, smaakvolle kleurstellingen en actueel design. Kwaliteit op zijn mooist dus. De gebruikte onderdelen en accessoires zijn allemaal van gerenommeerde merken. Pointer heeft een prettig overzichtelijk assortiment, opgedeeld in vijf rubrieken:

Ook goed om te weten: Pointer fietsen zijn uitstekend bestand tegen het grillige, Nederlandse weer. Elke Pointer heeft namelijk standaard meerdere laklagen. Zodat u zeker weet dat u jarenlang plezier heeft van een Pointer, van ùw Pointer!Bakfiets.nl

BAKFIETSEN


Families met twee of meer kinderen hebben al gauw een probleem als ze op de fiets in de stad boodschappen moeten doen. Zware tassen aan het stuur, een kind vóór en een ander achterop de fiets zorgen voor onveilige situaties. De bakfiets heeft een lage instap en het zwaartepunt ligt laag bij de grond. De Cargobike is zeer wendbaar en gemakkelijk en licht te besturen. De kinderen zitten in een stevige houten bak vóór de bestuurder en zitten vast met driepuntsgordels.

Bij Bakfiets.nl kunt u niet alleen voor bakfietsen terecht. We beschikken over een breed assortiment van standaardfietsen voor dames en heren. Ook hebben we veel verschillende accessoires voor ieder model fiets.

Bekijk onze modellen

Bakfiets.nl weer als beste getest in de bakfietsentest van de fietsersbond
„PFAU-Tec“ steht für Qualität „made in Germany“. Das heisst bei uns, keine Kompromisse, wenn es um die Sicherheit geht. Die bewährten, therapiegeeigneten Fahrräder/Spezial-Dreiräder für Kinder und Erwachsene werden von der Konstruktion bis zur vollständigen Montage komplett im eigenen Haus produziert. Das ist ein klares wirtschaftliches Bekenntnis zu unserer Region: PFAU-Tec und PFIFF gemeinsam am Standort Deutschland.


 

NOG MEER MERKEN

KINDERFIETSEN EN JEUGDFIETSEN :


Bikes for YoungstersSPORTFIETSEN :


 


Belgian Bike Power since 

1921
- SPORTIEVE KAYZA FIETSEN EN E-BIKES UIT DUITSLAND VANAF 399,- euro
OMBOUW SETS steunwielen 
 

Bij de ontwikkeling van elke nieuwe fiets staat langdurig fietsplezier centraal.
Er zijn echter situaties waardoor een standaard model niet langer aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Aanvullende wielen set

Wij beschikken voor u over een eenvoudige maar doeltreffende wijze over een aanvullend set wielen.

De set wielen is op praktisch iedere fiets te monteren en geeft extra stabiliteit wanneer dat nodig is. DE oplossing om voor een lage prijs langdurig mobiel te blijven!

Wij maken van uw tweewieler een driewieler. Daarmee vergroten we de stabiliteit van  uw bestaande fiets.


Omvallen is er niet meer bij!

U voelt zich weer veilig op uw eigen vertrouwde fiets.
Gun uzelf weer het fietsplezier en geniet volop van deze unieke aanpassing.

De toepassing om van een bestaande tweewieler een driewieler te maken wordt geproduceerd onder de naam Opus-3.

OMBOUW SETS e-bike

Uw eigen fiets ombouwen tot elektrische fiets?

Laat ook uw eigen fiets ombouwen tot elektrische fiets en geniet van uw eigen e-bike.

Wij zijn ervaren in het ombouwen van ‘gewone’ fietsen tot e-bikes. Van stadsfiets tot mountainbike; van ligfiets tot tandem, van vouwfiets tot rolstoelfiets.

Wij beschikken over ombouwsets met een motor in het voorwiel of met een motor bij de trapas (middenmotor); Ombouwsets met een rotatiesensor of een trapkrachtsensor; Ombouwsets met een drager accu of een bidon accu, en nog veel meer.

We leveren alleen motoren en accu’s van gerenommeerde merken die zichzelf volop bewezen hebben. Motoren van Bafang of Pendix; Accu technology van Samsung, Panasonic, Sanyo en LG.


Eén motor voor alle soorten fietsen

Motor aan. Motor uit. U bepaalt.

Bergop met motorondersteuning of met pure spierkracht - met de Pendix eDrive bepaalt u zelf wanneer uw fiets een eBike wordt. Of het nu op weg is naar het kantoor of om boodschappen te doen in het stadsverkeer. Pendix maakt uw dagelijks leven gemakkelijker - en u zult er dol op zijn. Voor het ultieme rijplezier heeft Pendix een universele en hoogwaardige ombouwset ontwikkeld die op vrijwel elke fiets kan worden gemonteerd. Zo wordt uw fiets in een mum van tijd een krachtige eBike.


Veldia ombouwset

Veldia ontwikkelt ombouwsets waarmee een gewone fiets omgebouwd kan worden tot een elektrische fiets. Het biedt hetzelfde fietsplezier als een nieuwe elektrische fiets, maar tegen een aantrekkelijke prijs.

Een ombouwset bestaat uit een krachtige voorwielmotor, achterwiel- of middenmotor, gecombineerd met een kwaliteits accu, een duidelijk LCD display en alle benodigde onderdelen.

Van stadsfiets tot bakfiets, de ombouwset is voor diverse fietsen geschikt. U kunt het pakket zelf samen stellen, zodat de ombouwset past op uw fiets, binnen het gewenste budget en voldoet aan uw eigen wensen.

Een Veldia ombouwset, met voorwielmotor, LCD display, 36V, 11Ah Li-ion accu (capaciteit 396 Wh) is verkrijgbaar vanaf € 659,-.

Veldia levert ombouwsets, accu's en onderdelen via de vakhandel. Vraag uw dealer voor de mogelijkheden om uw fiets om te bouwen.

VOUWFIETSEN :


TERN - DAHON  - TAKASHi